Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Eficienta prin experienta

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mentenanta si reparatii echipamente industriale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Firma noastra asigura serviciu profesional de curatire a masinilor unelte, instalatiilor si echipamentelor industriale. Utilizarea intensiva a acestora poate duce in principal la doua probleme:

1. Uleiuri de racire: raman intr-un rezervor murdar mult timp, risca sa fie contaminate de murdarie si bacterii, de aceea o functionalitate proasta a acestor substante ajunge sa influenteze nu numai calitatea finala a piesei si durata sculelor aschietoare a utilajului din dotare, ci si sanatatea mediului din incinta de productie.
2. Murdaria, frecarea, namolul si rezidurile care se acumuleaza in interiorul masinii reprezinta un obstacol pentru buna functionare mecanica si electrica a utilajului sau instalatiei si risca, in cele mai frecvente cazuri, sa provoace si defectarea acestora astfel:
- blocarea sau ruperea aparatorilor, ghidajelor/glisierelor si astfel patrunderea spanului si a lichidelor in locuri nedorite cum ar fi rulmenti, senzori de prezenta, patinelor si piulitelor cu bile, motoarelor electrice de pe axele de lucru etc.
- blocarea orificiilor sistemelor de ungere centralizate a ghidajelor/glisierelor, astfel ducand la uzura accelerata pe axele de lucru ale masinii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura